Кафедра безпекової інженерії

Мова:

Дайджест проєктних пропозицій та подій

Дайджест проєктних пропозицій та подій

МОН України оголошує конкурсний відбір науково-технічних (експериментальних) розробок за державним замовленням, виконання яких розпочнеться у 2021 році


На Конкурс подаються науково-технічні розробки  за пріоритетними напрямами розвитку науки і техніки а саме:

інформаційні та комунікаційні технології;

енергетика та енергоефективність;

раціональне природокористування;

науки про життя, нові технології профілактики та лікування найпоширеніших захворювань;

нові речовини і матеріали.

Кінцевий строк приймання документів для участі в Конкурсі

до 18 год. 21 грудня 2020 року.

Зразок форми заявки та рекомендації за посиланням ↙

ДОКЛАДНІШЕ

 

 

Дайджест проєктних пропозицій та подій

Конкурс «Завтра.UA»

15-й конкурс на отримання стипендій від програми «Завтра.UA» запущено!

В рамках стипендіальної програми «Завтра.UA» Фонд Віктора Пінчука здійснює пошук, добір та підтримку обдарованих і цілеспрямованих студентів провідних закладів вищої освіти (ЗВО) України.

Долучайся до найбільшої молодіжної спільноти «Завтра.UA», стипендіати якої впродовж року отримують щомісячну стипендію розміром 2240 грн, а також мають змогу отримати фінансову та експертну підтримку проектів наукового, соціального, екологічного або бізнес спрямувань. Дізнайся більше про можливості для стипендіатів на сайті програми.

Завтра.UA – перша приватна загальнонаціональна програма в Україні, метою якої є виховання нового покоління українців з відмінною освітою та сильним почуттям громадянської відповідальності, які змінять країну. Її головна мета сприяти формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни.

11 листопада – 18 грудня: Прийом та реєстрація документів студентів.

ДОКЛАДНІШЕ

 

 

Дайджест проєктних пропозицій та подій

Erasmus Mundus: стипендії на навчання в магістратурі

Це можливість безкоштовно навчатися на магістратурі одразу в декількох університетах у різних країнах. Виші разом складають програму й видають спільний диплом. Навчання, проживання та подорожі покриє стипендія.

Ви можете обрати з понад сотні різних програм — від лісівництва до цифрових комунікацій. Окрім країн ЄС та Великої Британії, навчання може відбуватися у Латинській Америці, Японії та інших країнах світу. Конкурси відкриваються щороку в жовтні й тривають до лютого. Кожна програма має свій кінцевий термін подачі заявок.

Тривалість навчання складає 1/1,5/2 роки.

Розмір коштів на перебування: стипендіати магістерських програм отримують кошти на перебування в розмірі 1000 євро на місяць.

Кінцевий термін: 28 лютого 2021 о 23:59 за київським часом

ДОКЛАДНІШЕ

 

 

Дайджест проєктних пропозицій та подій

Justus & Louise van Effen Excellence Scholarships

Університет: TU Delft – Delft University of Technology

Фінансування: до 30 тис. євро на рік

Для кого: для тих, хто бажає навчатися на магістратурі 2 роки, вже має ступінь бакалавра, середній бал вище 4, результат IELTS 6.5

Дедлайн: 1 грудня 2020

У TU Delft доступна низка стипендій для визначних міжнародних претендентів. Стипендії Justus & Louise Van Effen Excellence фінансуються за рахунок спадщини Justus і Louise van Effen. Пан van Effen навчався в TU Delft в 1940-х роках і був твердо переконаний, що технологічні розробки сприятимуть вирішенню суспільних питань.

Фонд Justus & Louise van Effen був створений з метою стимулювання визначних міжнародних студентів магістратури та за для фінансової підтримки їх у бажанні навчатися в TU Delft.

ДОКЛАДНІШЕ

 

 

Дайджест проєктних пропозицій та подій

Universal Sports & Games Hackathon Vol. 2

27-29 листопада Parimatch Tech спільно з JKR Investment Group та Parimatch Foundation проводить другий 48 годинний онлайн Universal Sports & Games Hackathon Vol. 2 (#USGH).

На #USGH учасники за два дні створюватимуть прототип свого продукту. Кого ми чекаємо:

— розробників;

— маркетологів;

— дизайнерів, які хочуть реалізувати свою амбітну ідею.

Допомагатимуть їм досвідчені ментори з профільних компаній. Увесь процес відбувається онлайн з огляду на пандемію, тому увімкнутися можна з будь-якого місця.

Учасники змагатимуться у треках Challenge та Idea за напрямками:

— передбачення спортивних подій;

— контент;

— статистика;

— маркетинг;

— системи гейміфікації, системи лояльності.

ДОКЛАДНІШЕ

 

 

Дайджест проєктних пропозицій та подій

Blockchain Hackathon 2020

Старт Blockchain Hackathon 2020 року — 5 грудня 2020 року, Київ.

Завдання організаторів Blockchain Hackathon 2020 року — надати можливість технологічним командам розробити продукт за допомогою розподілених технологій, отримати якісні консультації від експертів Blockchain індустрії та створити прототип проекту, який, можливо, стане проривним в екосистемі Blockchain проектів.

Якщо ти: розробник, винахідник, економіст, фінансист, підприємець, аналітик, маркетолог або студент одного з перерахованих вище фахів — приходь боротися за головний приз Blockchain Hackathon 2020!

До участі запрошуються software проекти, які будуть використовувати розподілені бази даних — різного роду Blockchain, smart contracts, і тп.

ДОКЛАДНІШЕ

 

 

Дайджест проєктних пропозицій та подій

Семінар-практикум “Горизонт 2020 та інші програми цифрових інновацій”

Спікер заходу Іван Кульчицький, координатор НКП “Горизонт 2020” в Україні з напрямку інформаційно-комунікаційні технологій. Під час заходу Іван Кульчицький розповів про: можливості програм з цифрових інновацій (Горизонт 2020 та Горизонт Європа), інші європейські програми (EU4Digital та інші),  підготовку проектів, алгоритми дій, створення проектів від ідеї до подання, вибір теми, пошук партнерів, створення консорціумів, подання проектних заявок, оцінку та виконання проектів.

Захід відбувся 18.11.2020 за ініціативи ректора ХНУРЕ Валерія Семенця. Семінар-практикум з підготовки проектів цифрових інновацій, було організовано та проведено відділом перспективного розвитку ХНУРЕ. 

Наступний захід з цього напрямку пропонується у вигляді тренінгу для розробки конкретних проектних пропозицій. 

Запрошуємо Вас ознайомитися з матеріалами та визначитися найближчим часом з перспективними напрямками для Ваших кафедр.

Про дату і час наступного тренінгу повідомимо згодом.

Матеріали семінару розміщені у відповідному розділі “Міжнародна діяльність/міжнародні програми та академічна мобільність/горизонт”  на сайті ХНУРЕ за посиланням ↙ 

ДОКЛАДНІШЕ

 

     linkedin_socialnetwork_20684.png      instagram_socialnetwork_20686.png      facebook_socialnetwork_20691.png